PARKGENE (Token Satış) ile Garzanınızı Ne Zaman Kullanabilirsiniz?

PARKGENE , park sahiplerinin ve sürücülerinin kısa süreli veya uzun süreli otopark kiralama sözleşmeleri imzalamak için buluştuğu merkezi olmayan bir ekosistemdir. Akıllı sözleşmelerle birlikte Ethereal Blockchain'e dayalı PARKGENE, işlem katılımcıları arasında merkezi sisteme olan bağımlılığı ortadan kaldıracak ve sürücüler için park ücretlerini önemli ölçüde azaltacak ve park sahipleri için alternatif bir gelir kaynağı sunacaktır. PARKGENE, endüstriyel parkın ve paydaşlarının şehir yaşamının genel kalitesini iyileştirmek için yenilikçi yaklaşım, açıklık, kolaylık ve kullanım kolaylığı sağlar.
PARKGENE "Park için Airbnb" ye benzer. Park etmek isteyen sürücülere park etmek, pazara daha fazla park yeri sağlamak ve yüksek maliyetli park ücretlerini düşürmek için park yerleri olan kişilere bağlanacak ve park yerlerini ve PARKGENE'yi kiralayan tüm otopark sahiplerine bir gelir kaynağı sağlayacağız. Ethereal blokajı üzerine inşa edilen garajlar, sürücülerin ve otopark sahiplerinin doğrudan birbirleriyle işlem yapmasına olanak tanıyan ilk sistem olacak. Ekosistem, otoparklar sunmaya dahil olan bireysel park, profesyonel veya şehir sahipleri için de cazip gelecek. sürücüler olarak.
PARKGENE, tüm platform kullanıcılarının hedeflerine ulaşabilmeleri için en uygun ve uygun koşulları yaratacaktır. Dahası, doğal merkezileştirmeden dolayı PARKGENE, tüm işlemleri özel ihtiyaçlara ve gereksinimlere göre ayarlamak ve akıcı hale getirmek için tüm araçları sunacaktır.
Vizyon
PARKGENE otoparkları, sürücüleri, bireyleri ve işletmeleri bulmak için kolay ve güvenli bir yoldur. Vizyonumuz, geleneksel kanalları - özellikle off-line - park endüstrisini, yılda 100 milyar $ 'lık büyüklükte tutmak ve daha iyi bir park deneyimine sahip sürücüler sunarak, şehrin daha akıllı ve çevre dostu olmasına yardımcı olmaktır. Altyazı ekle Başlık ekle Biz şehirde iki kez kolay ve on kat daha ucuz park etmeyi hedefliyoruz. GENE tokenlerini otomotiv endüstrisi için bir ödeme yöntemi olarak belirleyecek, sürücülerin park ücretini ödeyebilmelerini ve mobil servisler, araçlar ve otomotiv altyapısı ile entegre etmelerini sağlayacağız.
PARKGENE'nin zaman içinde sadece Batı Avrupa ve Kuzey Amerika pazarlarında değil, aynı zamanda dünya genelindeki tıkanıklık ve otopark sorunları ile karşı karşıya olan diğer pazarlarda da değerli çözümler sunacağına inanıyoruz. Tüm park endüstrisinin gelişmesine yardımcı olabilecek uygun bir alternatif sunuyor. sürücülere ve daha geniş ekonomiye yük. Üç sürücüden biri, bir yıl önce en az bir kez bir park yeri arayışını bıraktı. Şehiri tıkanıklığa sürükleyen faktörler, ne olduğu ile aynıdır. Park etme acısı: büyük ve büyüyen nüfuslar, dinamik ekonomi, nispeten ucuz sınırlı arazi ile otomotiv ve yoğun kentsel ortamlar Park sorunları, bilgi eksikliği ile daha da artmaktadır; Birçok sürücü, sadece alanın nerede olduğunu bilmez, sürücünün hayal kırıklığını artırır ve zaman kaybettirir. Tıpkı trafik sıkışıklıkları, pahalı park ağrıları gibi. Bireysel sürücüler için, park etme, boşa harcanan zaman ve yakıtla sonuçlanma, uygun olmayan park etme veya zamanın bitmesi park cezalarına yol açabilir. Şehirde, çürümüş park kavşağı ve şehir yollarının araştırılması, trafik sıkışıklığının artması. Otopark aramak, araçların çevreye sera gazı salması nedeniyle hava kalitesini de kötüleştirmektedir.
Genel olarak, sokak dışı park oranları yerel pazar koşullarını ve ticari, politik veya kültürel ilgi alanlarının büyük şehirlerindeki merkezi yerleri yansıtmaktadır. Benzer şekilde, yerel politik ve politik faktörler, genellikle yüksek ciroyu teşvik etmek ve yerel iş faaliyetlerini desteklemek için sokaklarda nispeten yüksek bir maliyete benzeyen pek çok şehir ile sokaklarda park etme oranlarını belirlemektedir.
Frost & Sullivan'ın yaptığı bir araştırmaya göre, dünya çapında park endüstrisi 100 milyar dolar civarındadır ve önümüzdeki 3-5 yıl boyunca 200 ila 250 milyon dolarlık parça için kurumsal ve stratejik yatırımları çekmesi beklenmektedir. park yeri Bu sermaye infüzyonunun temel nedenlerinden biri, şu anda park ettiğimiz yoldaki verimsizlikleri ortadan kaldırmaktır. 2011 yılında Cisco tarafından yapılan bir çalışma, yalnızca ABD'de, özel taşımacılığın toplam maliyetinin yılda 3 trilyon dolara ulaştığını ortaya koymuştur. . Otopark, bu toplamın yüzde 12,5'ini veya 374 milyar dolarlık şaşırtıcı bir değeri temsil ediyor. Bu, yalnızca park etme için gerçek maliyetleri değil, aynı zamanda şehir trafiği gibi, insanların park yeri arayanlar tarafından yapılan ilgili verimsizlikleri de içerir. Bu büyük figürle, otomotiv OEM'lerinin önemli bir hizmet olarak park etmeyi artan bir şekilde algılaması, araç telematik sistemlerine entegre edilmek için verimliliği arttırmaktır. Önümüzdeki yıllarda, P2P otoparkı ticari otoparklar, garajlar ve sayısız cep telefonları ve web platformları üzerinde çalışan bir çevrimiçi pazarın yardımıyla park yerlerini kiralamak isteyen kişilerdir. Bu maliyeti azaltmak için teknoloji sağlayıcıları, otomobil üreticileri, şehirler ve işletmeler, gerçek zamanlı otopark kullanılabilirliği ile sürücülere daha fazla güvenmektedir. Park ağrılarını kolaylaştırır. Fakat şehir büyüdükçe ve daha yoğunlaşırken, gayrimenkul değeri hızla yükselirken, şehrin park alanları gittikçe zorlaşıyor.
PARKGENE'nin devreye girdiği yer burasıdır. PARKGENE ademi merkezileştirme teknolojisi, şu anda kullanılmayan kalabalık şehirdeki yeni park alanlarını, sadece Eşler Arası paylaşımın yanı sıra tüm rakip park alanlarının entegrasyonuna da izin verecek. endüstri tarafından sunulan, böylece piyasa işlevselliği yaratıyor. P2P pazarı, yeni bir fikir değil. Konaklama endüstrisinde Airbnb gibi firmalarla veya Uber ve Lyft ile otomotiv endüstrisinde başarılı uygulamalar gördük. Bazı girişimler gelişti. P2P Park teklifleri ama ölçekleme her zaman bir sorundur.
TAKIM
PARKGENE kurucu takım zaten sahibi ve başarılı park uygulamalarını işletmektedir. Bu ürün PARKGURU markası altında (Hızlı ve ucuz park) işletilmektedir. PARKGURU, cadde ve sokak dışı park çözümleri sağlamak için park ve belediye atölyeleri ile yakın bir şekilde çalışmaktadır.
Başlangıçtan itibaren, PARKGURU, yol ve sokak dışı park etmeyi kolaylaştıran temel altyapıyı inşa ederek, park sürücülerinin erişimini kolaylaştırmak amacıyla inşa edilmiştir. PARKGURU'nun doğal uzantısı, blockchain dönemi için merkezi olmayan bir park çözümü olan PARKGENE'yi kurmak için mevcut teknolojileri kullanmaktır.
PARKGENE'nin tanıtımı operasyonel bir çatal yaratacaktır. PARKGURU, şehir dışından ve profesyonel park işletmecisinden (garaj), cadde ve sokak dışı otopark sağlamaya odaklanmaya devam ederken PARKGENE, verimli, merkezi olmayan eşler arası bir park alanına odaklanan yeni bir ürün olacaktır. PARKGURU'nun başarısı PARKGENE için konsept kanıtı sağlamıştır. Geliştirilen, çalışmasına başlamak için minimum uygun bir ürün PARKGENE olacaktır. PARKGURU'nun PARKGENE'ye yaptığı katkı sadece BT ve altyapı değil, aynı zamanda PARKGURU müşterilerinin ve PARKGURU hisselerinin 50.000'in üzerinde PARKGENE hizmetinin tanıtımı olacaktır.
Bu proje benim için çok ilgi çekicidir çünkü kavram paylaşıldığından uyuşmazlıkların olasılığını ortadan kaldıracaktır. ve yine bu proje ICO derecelendirme kuruluşu ICO Ratings'ten yüksek bir not aldı, yatırım yapmak isteyenler için bir garanti.
Okuduğunuz için teşekkürler.
PARKGENE'nin gelişimini takip edebilirsiniz :

Komentar

Postingan Populer